UA-77659123-1

Pihanrakennuksen yhteistyökumppanit

Pihanrakennus

Verkakoneen kalusto on huolellisesti valittu niin, että sillä kokemattomampikin piharakentaja onnistuu helposti, mutta tarjoamme myös apua kaikkiin työvaiheisiin, joko tarjoamalla Avantteihin kuljettajaa tarvittaessa tai tekemällä yhteistyökumppanien kanssa isompiakin urakoita. Meiltä myös pihasuunnitelmat!

Nykyaikaiset jätevesijärjestelmät

Suomen Pihakaivo Oy on Turun talousalueella toimiva yritys, joka on tehnyt satoja jätevesijärjestelmiä  ”avaimet käteen”-periaatteella. Se on alueen markkinajohtaja. Pihakaivo tekee tarvittaessa järjestelmät alusta loppuun: kartoitus, suunnittelu, luvat, asennus/opastus ja käyttöönotto ja myös huolto sekä seuranta. Tämä on asiakkaalle huoleton ratkaisu.

Suomen Pihakaivo käyttää Verkakoneen koneita ja työvoimaa projektien läpivientiin.

Valmiit pihat

Jarkko tekee pihoja avaimet käteen -periaatteella, tai sitten yksittäisiä työvaiheita, jotka sovitaan asiakkaan kanssa. Verkakone toimittaa Jarkolle kussakin projektissa tarvittavat koneet. Varsinkin siirtonurmien perustaminen on yksi Jarkon bravuureista!

Puunkaatopalvelut

Puunkaadot Varsinais-Suomen alueella. Ahtaista paikoista kiipeilykaatona tai henkilönostimen avulla hallitusti pätkinä pudotellen.

Puutarhan muut palvelut

Puutarhapalvelu PaJu tekee kaikki pihan hoitotyöt istutuksista ja lannoituksista leikkuutöihin, haravointiin ja lumenluontiin asti. Neuvontapalvelut ammattilaisille myös saatavana.

Vuokrattavia pienkoneita

Maatäry

30 eur / vrk

Nurmikon ilmastoija / sammaleen repijä

30 eur / vrk

Muut tarvikkeet

Kysy