Pihasuunnittelun kaikki vaiheet ja suunnitelmat

Neuvontakäynti tontilla, veloituksetta

Tutustumiskäynti kestää 1-2 tuntia, jonka aikana keskustelemme pihan ongelmakohdista, toiveistanne sekä annamme neuvoja ja vinkkejä.

Pihasuunnittelun lähtötiedoiksi tarvitaan asemakaavapiirros tontista (tai muu pohjakuva suunniteltavasta alueesta), josta ilmenee rakennusten paikat sekä vähintään korkeuskäyrät ja tontin kulmakorot. Lisäksi tarvitaan rakennuslupa- ja julkisivupiirustukset.

Luonnossuunnitelma, alkaen 500 €

Sopii erityisesti silloin, kun piha on tarkoitus rakentaa itse ajan kuluessa. Suunnitelmassa määritellään pihan yleisilme, toiminnot ja tilanjako, pintamateriaalit ja kasvialueet yleisellä tasolla.

Kirjallinen tarjous luonnossuunnitelmasta tutustumiskäynnin jälkeen.

 

Yleissuunnitelma, alkaen 800 €

Luonnossuunnitelmaa yksityiskohtaisempi: mittatarkka, maastonmuotoilut, toiminnot, materiaalit, rakenteet, varusteet, kasvilajit määritelty. Sisältää istutussuunnitelman määräluetteloineen.

Kirjallinen tarjous yleissuunnitelmasta tutustumiskäynnin jälkeen.

 

Toteutussuunnitelma, alkaen 1400 €

Toteutussuunnitelma tarvitaan, kun piha teetetään ulkopuolisella viherrakentajalla. Sisältää yleissuunnitelman lisäksi työselostuksen ja tarvittavat detaljipiirustukset, voi sisältää tasaus- ja kuivatussuunnitelman.

Kirjallinen tarjous toteutussuunnitelmasta tutustumiskäynnin jälkeen.

Pihanrakennuksen yhteistyökumppanit

Pihanrakennus

Verkakoneen kalusto on huolellisesti valittu niin, että sillä kokemattomampikin piharakentaja onnistuu helposti, mutta tarjoamme myös apua kaikkiin työvaiheisiin, joko tarjoamalla Avantteihin kuljettajaa tarvittaessa tai tekemällä yhteistyökumppanien kanssa isompiakin urakoita.

Kaivuutyöt

Littoisten konevuokraus ja Verkakone ovat jo pitkään tehneet yhteistyötä. Tero kaivaa Bobcatilla vaikeatkin ryteiköt tasaiseksi ja Verkakoneen Juha vie maat pois ja tuo tarvittavat maa-ainekset tilalle.

Valmiit pihat

Jarkko tekee pihoja avaimet käteen -periaatteella, tai sitten yksittäisiä työvaiheita, jotka sovitaan asiakkaan kanssa. Verkakone toimittaa Jarkolle kussakin projektissa tarvittavat koneet. Varsinkin siirtonurmien perustaminen on yksi Jarkon bravuureista!

Puunkaatopalvelut

Puunkaadot Varsinais-Suomen alueella. Ahtaista paikoista kiipeilykaatona tai henkilönostimen avulla hallitusti pätkinä pudotellen.

Vuokrattavia pienkoneita

Maatäry

30 eur / vrk

Nurmikon ilmastoija / sammaleen repijä

30 eur / vrk

Muut tarvikkeet

Kysy